Google AdWords

Naast hoger in Google via de organische (gratis) zoekresultaten helpen we je ook met Google AdWords / adverteren in Google. Onze door Google gecertificeerde AdWords specialisten zorgen voor het beste rendement uit je AdWords budget.

Google Search campagnes

Boven de gratis zoekresultaten in Google vind je de advertenties uit Google AdWords Search campagnes. Wij zorgen dat jouw tekstadvertenties hier komen te staan tegen de best mogelijke prijs binnen de AdWords-veiling. Dit doen we door onder andere door de advertenties en de achterliggende landingspagina’s zo relevant mogelijk te maken voor de gebruikers van Google.

Google Display campagnes

Wij ontwerpen als geen ander effectieve banners, die we inzetten in het Google Display netwerk. Ideaal voor branding campagnes of retargeting. We kunnen de banners plaatsen of specifieke websites, maar ook op alle websites met een bepaald thema. We weten exact hoe we via banners je doelgroep moeten verleiden.

Google Shopping campagnes

Als je een product met veel online concurrentie verkoopt, ontkom je niet aan een vermelding in de Google Shopping resultaten. Wij nemen je dit helemaal uit handen en richten ook je Merchant Center voor je in.

Google AdWords specialist

Onze specialisten zijn door Google gecertificeerd en hebben naast AdWords ook veel verstand van conversie optimalisatie. Hierdoor kunnen we het allerbeste uit je online leads via AdWords halen.

Waarom kies je voor Heers?

20 jaar ervaring!

Multidisciplinair

B2B specialist

Maatwerk website

Wil je meer informatie over onze diensten

Wij helpen je graag verder!