Hoger in Google of helemaal bovenaan zelfs?

Aangezien circa 95% van de Nederlanders de zoektocht naar een product, dienst of bedrijf  starten in Google is het essentieel dat je daar goed te vinden bent. Onze SEO specialisten kennen alle ins en outs van Google (en Bing).

Techniek

Wij zorgen dat je website goed door Google te crawlen is en toegankelijk via alle apparaten.We maken je website sneller, voorzien hem van een SSL certificaat en zorgen voor een duidelijke structuur.

Content

Unieke, kwalitatieve content op basis van een grondige zoekwoorden-analyse zorgt voor meer relevante bezoekers. Naast webteksten voor landingspagina’s en het bedrijfsverhaal verzorgen we voor veel klanten ook maandelijks een blog-artikel. Hierdoor zien zowel Google als je bezoekers dat je site leeft en dat het zinvol is om regelmatig terug te keren.

We houden bij het schrijven uiteraard rekening met keyword density, interne links, synoniemen en latent semantische indexering.

Gegarandeerd hoger in Google

Tenzij je al op nummer 1 staat vinden wij een manier om je hoger in Google te krijgen. We kunnen je website ongetwijfeld technisch optimaliseren, betere content creëren en je autoriteit verbeteren.

Waarom kies je voor Heers?

20 jaar ervaring!

Multidisciplinair

B2B specialist

Maatwerk website

Wil je meer informatie over onze diensten

Wij helpen je graag verder!